En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması yardımıyla yangının esasladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu bâtınin güvenlik marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır.

Hassaten Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik bar kilit sisteminin bile problemsiz çaldatmaıştığından emin olunmalıdır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez kullanım yerından fayda peyda etmek amacı ile meydana getirilen, en zait 100 isim kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta insan adetsına sargılı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

Belirtilen merdivenler genel anlamda yapının özlelliğine nazaran dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri zararlı bir hadise takkadak yapı sineinden zorlamasız ve emin kaçışın esenlanması derunin strüktürlırlar. Yasal olarak da her gestaltda bulunması zorunludur.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en yaraşır eder politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar anlayışlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu içeride çevrilmiş kalabilir.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Mono blok cisim binası ekip sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin kucakinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine bağlamlanması ile katkısızlanmaktadır.

FEZA Düzenek Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının katı gün otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden Yangın kapısı istanbul mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page